Inschrijven activiteiten

Hieronder is het mogelijk om je in te schrijven voor de komende activiteiten!

Halfjaarlijkse Algemene Ledenvergadering

Op woensdag 18 maart zal de Halfjaarlijkse Algemene Ledenvergadering (HALV) plaatsvinden. Hier zullen wij een update geven over ons beleidsplan en vooruitblikken op het komende half jaar. De HALV zal dit jaar plaatsvinden in de avond op een externe locatie, namelijk bij Lust Groningen. Vanaf 18:45 uur is er inloop en stipt om 19:00 uur zullen wij beginnen met de vergadering, dus wees op tijd! Verder krijgen jullie van ons een drankje gratis en zorgen wij voor hapjes gedurende de avond. Om een inschatting te kunnen maken van het aantal personen dat aanwezig zal zijn zouden wij het fijn vinden als jullie de inschrijflink in zouden willen vullen.

Nacht van de Sociologie

Vrijdag 13 maart is het zover, de zeventiende editie van de Nacht van de Sociologie vindt plaats in het Stadslab in Groningen. Het thema is Media dit jaar. Journalistiek expert Scott Eldridge van de Rijksuniversiteit Groningen vertelt over de vervagende grens tussen wat tegenwoordig als journalistiek en media wordt gezien. Socioloog Mark van Ostaijen van de Erasmus Universiteit Rotterdam spreekt over het belang van sociologie en waarom de media zo op psychologie gefocust is. Willem Groeneveld, de oprichter van Sikkom, vertelt over journalistiek in de praktijk. Daarnaast is er livemuziek gedurende de avond, een optreden van cabaretier Teun van den Elzen, de winnaar van het Groninger Studentencabaret 2019, en sluit DJ Mark Woods de avond swingend af.

Kaarten 6,50 euro voor leden van studievereniging Sociëtas en 8,50 voor niet-leden. Bovendien kun je ook voor 5,50 euro Vriend van de Nacht worden. Je krijgt dan een gratis muntje en neemt automatisch deel aan de loterij die dit jaar weer vol fantastische prijzen zit. Dit is je kans! Koop je kaartje(s) via onze site!

AcCie: Poolen

Op 11 maart gaan we onder het genot van een biertje onze pool-kwaliteiten laten zien! Mocht je
denken: poolen is niet mijn ding.. Niet getreurd!! Je kunt ook een potje darten of tafelvoetbal spelen.
We verwachten jullie om 19:45 bij Streetlife! Wees op tijd. Het eerste drankje is van ons. We hebben
gereserveerd tot 22:00, maar mocht je er dan nog geen genoeg van hebben, dan mag je zeker blijven
(op eigen kosten). Hopelijk tot de 11e!