Facultaire Carrièredag

Ieder jaar wordt er een facultaire carrièredag georganiseerd op de faculteit gedrags- en maatschappijwetenschappen. Vorige maand vond deze dag weer plaats en het was een groot succes. De dag bestond uit twee interessante algemene lezingen van Robert Haringsma en Herre Zonderland en twee workshoprondes waarbij de bezoekers konden kiezen uit een verscheidenheid aan workshops. Denk hierbij aan een assertiviteitstraining, professioneel kledingadvies, creative thinking of een workshop over het geven en krijgen van feedback. De dag werd afgesloten met een borrel en een netwerkevenement. Het was een zeer interessante dag, waarbij de drie studierichtingen van de faculteit, Sociologie, Psychologie en Pedagogiek, goed tot zijn recht kwamen!