29e Dies

De 29e verjaardag van de vereniging is deze week weer goed gevierd tijdens de Dies! Gedurende drie dagen heeft de commissie een verscheidenheid aan activiteiten voor ons georganiseerd, allen passend binnen het thema ‘DiesCie Comics’. Op dinsdagavond vond er een lezing plaats over superhelden, gegeven door een striptekenaar en medewerker van het stripmuseum, en aansluitend was er een pubquiz over superhelden. Op woensdagavond heeft de commissie in samenwerking met de AcCie een ‘hero hunt’ georganiseerd. Hierbij moesten groepjes aan de hand van gestuurde locaties een als superheld of schurk verkleed commissielid vinden. Deze avond werd afgesloten met diverse spelletjes in het Noorderplantsoen. Gistermiddag kon iedereen de ware Spiderman in zichzelf naar boven laten komen tijdens het klimmen in een klimhal. Daarna is er gedineerd bij Taveerne Rabenhaupt en om de Dies goed af te sluiten was er een geweldig eindfeest. De 29e verjaardag van de vereniging is dus goed gevierd!