Duurzaamheidstip

Pak je levensstijl duurzaam aan en laat je inspireren door de duurzaamheidstips die wij je geven! Met z’n allen kunnen we zorgen voor een groenere wereld.

Duurzaamheidstip #1

In de hele keten wordt voedsel verspild. Daarmee wordt niet alleen het eten zelf verspild, maar ook de grondstoffen die ervoor nodig waren het eten te produceren. Dit heeft veel schadelijke gevolgen voor het milieu en dat is slecht voor onze aarde.

Om die reden biedt Too Good to Go een “Magic Box” aan. Wat is er nou zo magisch aan die boxen? Overtollig eten is lekker, nog prima eetbaar eten dat door winkels en restaurants aan het einde van de dag weg zou moeten worden gegooid. Je zal nooit precies weten wat je in je Magic Box krijgt totdat je het ophaalt. Wat je wel zeker weet, is dat het een goede deal is en dat je lekker eten krijgt!

Kortom, neem eens een kijkje op de website https://toogoodtogo.nl/nl of download de app!