Lustrumweek

Afgelopen week heeft de DiësCie voor ons een lustrumweek georganiseerd. In deze week is zowel het lustrum van vorig jaar en de 31e verjaardag van de vereniging van dit jaar gevierd. Het thema van de Lustrumweek was ‘Terug in de Sociëtijd’.

De week werd afgetrapt met een cocktailworkshop op het terras van Bodega y Tapas. Tijdens de activiteit hebben we allemaal een cocktail naar keuze kunnen bestellen en zelf een cocktail gemaakt. De dag daarna hebben we op verschillende plekken rondom de Hoornseplas beachgames gespeeld. Spellen die hierbij zijn gespeeld zijn bijvoorbeeld Kub, flunky bal, bierpong en een estafette. Op de woensdag hebben we een digitale lezing bijgewoond van het CBS over de organisatie zelf en de demografische kenmerken van Nederland in de afgelopen 30 jaar. Na de lezing hebben we ’s avonds de film ‘Forest Gump’. Voor tijdens de film ontvingen we een heerlijk pakketje met snacks en drankjes. Op de laatste dag van de Lustrumweek hebben we in chique sferen gepicknickt de Faculteitstuin. De tuin was mooi versierd, iedereen was mooi gekleed en er waren heerlijke hapje en drankjes. De Lustrumweek werd afgesloten met een silent disco. Iedereen kon in een groepje vanuit zijn of haar eigen huiskamer luisteren naar twee verschillende zenders, waarvan één een heuse lustrum-afspeellijst. Al met al hebben we enorm genoten van de verschillende activiteiten!

Sponsoren

Jaarplanning

Sociëtas organiseert gedurende het jaar verschillende activiteiten. Dit zijn enerzijds activiteiten gericht op het tot stand brengen van verbinding tussen de leden. Anderzijds zijn dit activiteiten die gericht zijn op de voorbereiding op de arbeidsmarkt van de socioloog. Voor elk wat wils dus!

Contactinformatie

RUG – Sociologie
Sociëtas
Grote Kruisstraat 2/1
9712 TS Groningen
societas@rug.nl
Tel: 050-3639733

Volg ons op