Schilderen met Bob Ross

Afgelopen dinsdag is er weer een online activiteit geweest, namelijk ‘Schilderen met Bob Ross’ georganiseerd door de AcCie! Tijdens deze activiteit hebben we met z’n allen in kleine groepjes een Bob Ross schildertutorial gevolgd. Zodat iedereen helemaal voorbereid was, heeft de AcCie voorafgaande de activiteit bij iedereen aan de deur een schilderpakketje afgeleverd, met hierin verf, penselen en een doek. Tijdens het schilderen was iedereen aanwezig in een Google Meet groep, zodat het mogelijk was om contact met elkaar te hebben. Ook had de AcCie nog een leuke Kahoot quiz in elkaar gezet met vragen over Bob Ross. Dit was een leuke toevoeging. Uiteindelijk zijn er uit de activiteit stuk voor stuk prachtige kunstwerken voortgekomen!