Sociëtas zoekt nieuw bestuur!

Heb jij interesse in het doen van een bestuursjaar bij de leukste studievereniging van de stad? Kijk dan snel hieronder voor meer informatie!

Sociëtas is een hechte vereniging met ongeveer 200 leden die bekendstaat om de gezelligheid. De vereniging omvat een aantal commissies en structuren en wij zijn op zoek naar vijf mensen die het komende jaar leiding willen gaan geven aan deze mooie vereniging. 

Een bestuursjaar doen is ontzettend leerzaam en uitdagend. Je leert veel over jezelf, je gaat een jaar intensief samenwerken met anderen en je draagt het gehele jaar verantwoordelijkheid over de vereniging. Het mooie aan een bestuursjaar bij Sociëtas is dat het een parttime functie is, waardoor je ook nog tijd hebt voor je studie. 

Je kunt solliciteren voor de functies voorzitter, secretaris, penningmeester, commissaris intern en commissaris extern. Er is een informatiebrochure bijgevoegd, waar een uitgebreide uitleg van het doen van een bestuursjaar te vinden is, evenals een uitleg van elke functie. Ook vind je daarin meer informatie over hoe je meer te weten kan komen over het doen van een bestuursjaar. 

Solliciteren voor het bestuur kan door het sturen van een motivatiebrief en een cv naar sollicitatiessocietas@gmail.com (let op: dubbel s!). Geef ook aan voor welke functie(s) je wil solliciteren. SOLLICITEREN KAN TOT MAANDAG 18 MEI 17:00 UUR. 

Heb jij nog vragen over het doen van een bestuursjaar, de sollicitatieprocedure of geheel iets anders? Neem dan gerust contact met ons op! 

Liefs, 

het 30e bestuur

 

Sponsoren

Contactinformatie

RUG – Sociologie
Sociëtas
Grote Kruisstraat 2/1
9712 TS Groningen
societas@rug.nl
Tel: 050-3639733

Volg ons op