SoK-eindbattle

Afgelopen dinsdag heeft de SoK-eindbattle plaatsgevonden! De SoK-eindbattle is de afsluitende activiteit van de SoK-weken en daarmee alweer de laatste activiteit van de introductieperiode. In de SoK-eindbattle hebben de SoK-groepjes gestreden om zo veel mogelijk punten te behalen door middel van verschillende spellen en opdrachten. Voorbeelden hiervan zijn het maken van een sociologie-rap of het uitbeelden van zoveel mogelijk van de sporten die de ALCO te bieden heeft. De spellen en opdrachten werden uitgevoerd op verschillende locaties door heel Groningen, waardoor de eerstejaarsstudenten tijdens de activiteit kennis hebben kunnen maken met de stad. De punten die tijdens de SoK-eindbattle zijn behaald, zijn meegenomen in de SoK-battle. Het SoK-groepje dat uiteindelijk de meeste punten heeft verdiend, mag zichzelf de winnaar van de SoK-battle noemen!