Vertrouwenspersoon

Bij de vertrouwenspersoon van de vereniging kan je terecht als je tegen problemen aanloopt of een luisterend oor nodig bent. 

Hoi allemaal,

 

Ik ben Dagmar en ik ben dit jaar de vertrouwenspersoon van Sociëtas.

Zelf ben ik nu tweedejaars sociologie student en vanaf het begin van mijn studie actief bij Sociëtas.

Dit studiejaar is natuurlijk anders dan anders. Normaal gesproken zou je elke dag op de faculteit rondwandelen, vrienden maken en vrienden zien. Nu is dat een stuk beperkter: we zitten veel thuis, zien een stuk minder mensen en kunnen en mogen überhaupt een stuk minder. En dat is om het even plat te zeggen helemaal kut natuurlijk. In je studententijd wil je lekker genieten, op stap gaan, mensen leren kennen, en dat zit er nu helaas niet in. Ook het studeren an sich kan hieronder komen te lijden.

Daarom denk ik dat het des te belangrijker is dat jullie op de hoogte zijn van het feit dat er een vertrouwenspersoon is binnen Sociëtas. Loop je nou tegen iets aan, zit je niet goed in je vel, of heb je bijvoorbeeld problemen met een studiegenoot van je, stuur mij dan een appje of een mailtje. Ik zal altijd een luisterend oor bieden en advies geven waar mogelijk. Mocht het nodig zijn dan kan ik je altijd doorverwijzen naar iemand die gespecialiseerd is in mensen helpen. En mocht dat niet nodig zijn, dan kan je altijd je hart luchten bij mij.

Ik hoop dat een ieder van jullie die dit nodig denkt te hebben de vrijheid voelt om mij te berichten!

 

Groetjes, Dagmar

Contact

Telfoonnummer: 06 11600614

Sponsoren

Contactinformatie

RUG – Sociologie
Sociëtas
Grote Kruisstraat 2/1
9712 TS Groningen
societas@rug.nl
Tel: 050-3639733

Volg ons op