Jaarvertegenwoordiging – Premaster

De jaarvertegenwoordiging van de premaster bestaat uit premasterstudenten die namens alle premasterstudenten reflecteren op de gevolgde vakken

De Jaarvertegenwoordiging (JV) is een structuur die het onderwijs evalueert. Dit jaar nemen wij deze taak op ons voor het schakeljaar. Wij gaan in gesprek met onze medestudenten over het onderwijs en schrijven hier een verslag over. Deze verslagen worden vervolgens in de opleidingscommissie besproken met de opleidingscoördinator.

Oma’s aan de top! De ervaringen die wij uit onze vorige studies hebben opgedaan zullen wij inzetten voor onze medestudenten. Laten we onszelf even voorstellen!

Ons eerste lid en tevens voorzitter van de JV van het schakeljaar is Laura van Loenen. Zij is afgestudeerd social worker en misschien ken je haar van de CoCo. Als voorzitter vertegenwoordigt zij het schakeljaar tijdens de vergaderingen tijdens de bijeenkomsten van de Jaarvertegenwoordiging en het onderwijsplatform.

Het tweede lid van deze structuur is Sanne Boer. Afgelopen jaar heeft zij de bachelor Sociaal Juridische Dienstverlening afgerond. Naast de JV vervult zij dit jaar ook de functie acquisitie binnen de NachtCie.

Het derde en laatste lid van deze structuur is Kirsten Sietsma. Na de opleiding Human Resource Management kon zij het studentenleven nog niet achter zich laten en besloot de pre-master Sociologie te starten.

Wij begrijpen dat schakelstudenten een ander beeld hadden over aan de RUG studeren. Helaas zorgt het coronavirus ervoor dat studenten minder sociale contacten kunnen opbouwen. Dit vinden wij erg vervelend en daarom proberen wij als JV dit jaar toch onze mede-schakelaars met elkaar in contact te brengen. Hierdoor leren we elkaar kennen en weten de schakelstudenten ons ook te vinden. Zo krijgen wij goed mee waar de top- en knelpunten liggen. Door hier op in te spelen kan ondanks het vele thuis studeren toch een goede kwaliteit van onderwijs worden gegarandeerd.