Sociologie

Wil jij lid worden van de leukste studievereniging van heel Groningen? Klik dan op de inschrijflink en meld je snel aan! Wij zorgen voor korting op boeken, gezelligheid en hopen een toevoeging te zijn aan jouw studentenleven!

Sociologie in Groningen

De studie sociologie houdt zich bezig met het verklaren van de oorzaken en gevolgen van sociale verschijnselen.
Sociologie bestudeert het functioneren van mensen in de maatschappij en onderzoekt en beschrijft hoe samenlevingen functioneren.

Studeren in het buitenland

Met een studie in het buitenland combineer je het leuke met het inhoudelijke. Je doet kennis op, verbetert je taalvaardigheid en wordt zelfstandiger. Bovendien maak je een geweldig avontuur mee. Een unieke ervaring zoals deze wil je toch niet laten schieten?

Masters sociologie

Op deze pagina vind je alle sociologiemasters die je kunt doen nadat je de bachelor sociologie in Groningen hebt afgerond. Ze staan gesorteerd per universiteit.

Sponsoren

Sociëtas Boekenmarktplaats

 

Het bestand voor het kopen en het verkopen van tweedehands boeken kun je hier vinden. 

Jaarplanning

Sociëtas organiseert gedurende het jaar verschillende activiteiten. Dit zijn enerzijds activiteiten gericht op het tot stand brengen van verbinding tussen de leden. Anderzijds zijn dit activiteiten die gericht zijn op de voorbereiding op de arbeidsmarkt van de socioloog. Voor elk wat wils dus!

Contactinformatie

RUG – Sociologie
Sociëtas
Grote Kruisstraat 2/1
9712 TS Groningen
societas@rug.nl
Tel: 050-3639733

Volg ons op