Belsimpel | The Gomibo Group

Gomibo Group is de overkoepelende naam voor de merken Belsimpel, Gomibo, Verifai, Tulip Assist en Gomibo SaaS (Software as a Service). Samen hebben zij één doel: Toegang tot de digitale wereld voor iedereen gemakkelijker maken.

Belsimpel werd in 2006 opgericht door Jeroen Doorenbos en Jeroen Elkhuizen, destijds studenten aan de Rijksuniversiteit Groningen. De telecommarkt was een chaotische markt met de focus op targets in plaats van de klant. Beide Jeroenen besloten de mobiele wereld te veranderen door de klant écht voorop te stellen met een platform waarbij je gemakkelijk kunt vinden wat bij je past: Belsimpel. Inmiddels zijn ze internationaal actief in 30 Europese landen onder de naam Gomibo.

Door constant alles te willen verbeteren, legden ze de lat in de competitieve markt steeds hoger. Onze vernieuwende drive is tot op de dag van vandaag niet veranderd. Door altijd te blijven nadenken over hoe iets beter en gemakkelijker kan, blijven we onszelf ontwikkelen en groeit onze organisatie iedere dag. Met inmiddels meer dan zevenhonderd collega’s werken we iedere dag aan een gemakkelijke toegang tot de digitale wereld. Met dit doel voor ogen zijn ook alle verschillende merken van Gomibo Group ontstaan.

Inmiddels hebben we 700 gedreven collega’s die het allemaal leuk vinden om een stap extra te zetten en veranderingen te omarmen waarmee we de digitale wereld voor iedereen toegankelijk kunnen maken. Problemen worden opgelost bij de kern en het beste idee telt, of iemand nou in een bijbaan zit of al 10 jaar lang Belsimpel ervaring heeft.

Wil jij samen successen vieren en jezelf ontwikkelen, zo snel als het bedrijf? Kijk dan snel op www.werkenbijbelsimpel.nl . Van flexibele tot studiegerelateerde bijbanen, stages, traineeships en uitdagende startersfuncties binnen vrijwel elk vakgebied: je vindt het midden op de Grote Markt van Groningen.