Kortingssticker

Als lid van Sociëtas kan je bij verschillende bedrijven korting krijgen op vertoon van een Sociëtas kortingssticker. De kortingssticker 2022-2023 kun je komen ophalen in de Bunker. Hieronder zie je de bedrijven waar je korting kan krijgen.

Jantje's Broodjes

Bij Jantje’s Broodjes kun je met met korting langs voor een heerlijk broodje! Van ontbijt tot lunch, van koffie tot borrel en van sandwiches tot de klassieke Jantje’s burger. Bij deze leuke broodjeszaak krijg je op vertoon van de Sociëtas kortingssticker 15% korting! De deal geldt t/m 23 augustus 2024. 

Jantje’s Broodjes is te vinden aan Hoogstraatje 4, een zijstraat van de Herestraat. 

MAHALO

Je kunt bij MAHALO met korting genieten van heerlijk drankje, ontbijtje, lunch of tussendoortje, volledig huisgemaakt, biologisch en plantaardig. Je krijgt 10% korting op vertoon van een MAHALO kortingsvoucher, die je kan ophalen in de Bunker. Ga dus vooral langs voor bijvoorbeeld een lekkere koffie, smoothie bowl of toast! De deal geldt t/m 17 maart 2024.

MAHALO ligt gelegen aan de Verlengde Grachtstraat 1, aan het Noorderplantsoen, op minder dan een minuut fietsen van onze faculteit.

Geniet ervan!

Shirt a la minute

Bij shirt a la minute kun je op vertoon van de Sociëtas kortingssticker 10% korting krijgen op het bedrukken van je kleding. Ideaal voor je commissie- of structurenkleding.

Mr. Mofongo

Bij Mr. Mofongo kun je met korting genieten van een heerlijke cocktail in de cocktailbar! Elke woensdag tussen 17:00 en 20:00 krijg je op vertoon van de Sociëtas kortingssticker 10% korting op de cocktailkaart en op de global food kaart die in de cocktailbar wordt gehanteerd. Ga dus vooral langs voor een lekkere cocktail, bijvoorbeeld voor de maandelijkse borrels op woensdagen. De deal geldt t/m 29 juni 2023.

Café De Doos

Op vertoon van een loyalty card kun je bij Café De Doos een korting van 15% krijgen. Dit is geldig op doordeweekse dagen (feestdagen uitgezonderd) op tapbier, frisdrank, wijn, binnen & buitenlands gedistilleerd. Je kunt de loyalty card tijdens Sociëtasborrels opvragen bij het bestuur of het barpersoneel van Café De Doos.

Daarnaast geldt er tijdens Sociëtasborrels een piekuur tussen 22:00 en 0:00. Bier, wijn, fris & binnenlands wordt dan aangeboden voor €2,00 per consumptie.

Sponsoren

Contactinformatie

RUG – Sociologie
Sociëtas
Grote Kruisstraat 2/1
9712 TS Groningen
societas@rug.nl
Tel: 050-3639733

Volg ons op