Partners van Sociëtas

Knaek

Knaek maakt jouw studententijd een stuk makkelijker: Onbeperkt geld besparen met de Knaek-app bij meer dan 1.000 locaties en online!

De doelstelling van Knaek is om studenten zoveel mogelijk geld te laten besparen met zinvolle kortingen die een collegejaar lang onbeperkt te gebruiken zijn! De Knaek kortingen zijn bedoeld voor alle studenten, ook in de stad Groningen. Download dus gauw de Knaekapp en activeer deze met het Knaek-ID dat je hebt ontvangen. De app is een digitale kortingspas die de houder recht geeft op alle kortingen die in erin vermeld staan, dus ook de kortingen buiten je eigen studentenstad. Om een korting te gebruiken hoef je hem slechts in de app op te zoeken en bij het afrekenen te tonen. Je bent wel verplicht om te bewijzen dat je student bent. Dat kan door je studenten- of collegekaart te tonen. 99% van de studentenkortingen in de Knaek-app zijn onbeperkt te gebruiken tot het einde van het collegejaar (t/m 31 juli).