VNG Traineeship

Ben je net afgestudeerd en heb je ambities voor een carrière binnen de lokale overheid? Wil je graag aan het werk maar ook blijven leren en ontwikkelen? Ben je zelfstandig, vernieuwend en zie jij voor jezelf een rol weggelegd in het moderne ambtenaarschap?

Dan is het VNG Traineeprogramma iets voor jou: hét traineeprogramma van de koepelorganisatie van gemeenten.

Belsimpel

Krijg jij er een kick van om elke dag tot het uiterste te gaan? Wil jij onderdeel zijn van onze win-cultuur? Tijdens je studie kun je al praktijkervaring opdoen in een parttime bijbaan. Al bijna afgestudeerd? Wie weet hebben wij dan de perfecte uitdaging voor je, zoals een Management Traineeship. Kijk voor meer informatie en alle parttime en fulltime vacatures op: www.werkenbijbelsimpel.nl.

Integrand stage bemiddelaar

Wil jij je op professioneel gebied verder ontwikkelen en ben jij toe aan een volgende stap in je carrière? Integrand kan jou hierbij helpen! We hebben een database met meer dan 500 vacatures en daarmee zijn wij de grootste stage bemiddelaar van Nederland. Onze service is geheel gratis voor studenten. Dus, ben jij op zoek naar een stage schrijf je dan snel in op www.integrand.nl!

Wakker bij bakker

Wakker bij bakker student coaching 

Wakker bij Bakker biedt coaching aan voor studenten rond veel voorkomende uitdagingen:

  •         Psychische klachten

  •         Van studiekeuze- tot loopbaanbegeleiding

  •         Effectief studeren

  •         Balans studie en studentenleven voor motivatie, doelgerichtheid en persoonlijke ontwikkeling

Als lid van Sociëtas heb je recht op een gratis kennismakingsgesprek. Blijf dus niet onnodig lang met dezelfde uitdagingen zitten en ga vrijblijvend een gesprek aan. Bezoek gerust de site www.wakkerbijbakker.nl voor verdere informatie of stuur even een mailtje naar meldjeaan@wakkerbijbakker.nl.