FeestCie

De Feestcommissie is verantwoordelijk voor de maandelijkse borrels van Sociëtas. Daarnaast zorgen zij ook voor het Gala, Prominent inde Tent, het eindfeest en hier en daar een themafeest!

De FeestCie bestaat uit:

Voorzitter: Famke Poilblanc
Secretaris: Eva Wewerinke
Penningmeester: Myrddin Isidora
Promotie & Duurzaamheidsverantwoordelijke: Sanne Rienks
Acquisitie: Jurn Lofvers en Minke Pronk

De FeestCie is te bereiken via feestcommissiesocietas@gmail.com

Even voorstellen

Onze lieve praeses dit jaar is Famke. Onze halve Française is van een eigen appartement naar een gezellig studentenhuis gegaan en is daarnaast borrel lid geworden bij G.S.T.C.. Ze neemt haar taak als voorzitter erg serieus! Zo komt ze op één van de eerste vergaderingen dronken aan en valt ze regelmatig in slaap aan tafel. Het streven is altijd om vroeg naar huis te gaan, maar toch blijft onze Famke tot de laatste uurtjes in de stad, zelfs als ze de volgende ochtend om 08:30 uur moet werken. In haar kotsfobie waarover we het vorig jaar hadden, zit al progressie: het gebeurt namelijk al veel vaker. Hieruit blijkt dat ze een absolute doorzetter is, en hebben wij ontzettend veel vertrouwen in haar als voorzitter! 

De plek voor de secretaris van dit jaar gaat naar onze lieve Eva. Naast dat onze échte ginger actief is bij Sociëtas, is zij tevens borrel lid bij G.S.T.C. Volleybal heeft kennelijk plaats gemaakt voor… borrelen. Borrelen, daar houdt Eva wel van, al houdt zij het vaak niet lang vol in de stad. Toch is Eef altijd in voor een feestje. Vaak is zij hierna brak, wat resulteert in met trillende handjes en een lijkbleek gezicht in de collegebanken zitten. Dat Eva creatief is, is wekelijks terug te lezen in de leuke notulen van de vergaderingen. We hebben er al het vertrouwen in dat Eva dit jaar haar functie goed gaat vervullen, en voor veel grappige avonden gaat zorgen.

De plek voor onze penningmeester gaat dit jaar naar onze topper Myrddin. In zijn vrije tijd is hij vaak te vinden op het rugbyveld en in de kroeg. Toch is hij al heel serieus, hij heeft namelijk zijn HBO Bachelor Bestuurskunde afgerond. Tijdens de vergaderingen, maar ook daarbuiten, heeft hij altijd zijn woordje klaar. Zo worden de smaad verhalen wekelijks goed gevuld door zijn inbreng. Uit het feit dat Myrddin een lederhosen van €90 heeft gekocht, blijkt dat hij goed met zijn geld kan omgaan. We hebben er daarom al het vertrouwen in dat hij zijn functie als penningmeester goed gaat vervullen!

Onze lieve Sanne is dit jaar verantwoordelijk voor de promotie. Onze neppe ginger gaat altijd lachend door leven. Sanne vindt het leuk om te schaatsen, vandaar dat zij ook lid is bij Tjas. Maar schaatsen is niet het enige wat gebeurt op de ijsbaan… Ook Sanne houdt wel van een feestje, vaak is zij tot in de late uurtjes in de stad (of op de grond) te vinden. We verwachten dit jaar een hoop gezelligheid en creativiteit van onze Sanne, en wij denken dat zij haar functie fantastisch gaat vervullen! 

Dit jaar gaat één van onze twee acquisitie plekken naar onze Minke. Als jongste lid van de commissie is zij onze baby. Minke houdt erg van voetballen, vandaar dat zij ook lid is bij TKB. Minke is erg onhandig, rent vaak tegen tafels aan en trapt het verkeerde pedaal in tijdens het karten. Tegelijkertijd is dit iets wat Minke goed omschrijft, ze geeft graag gas en kent geen angst. Hierdoor denken wij dat zij dit jaar een goede bijdrage gaat leveren aan het ophalen van ons acquisitiestreven!

De tweede plek voor de acquisitie dit jaar gaat naar onze lieve Jurn. Ook Jurn zit niet graag stil, hij is lid bij TKB en Tjas. Onze sportieveling trekt de beste bakken uit cocktailglazen, en houdt ook erg van een feestje. Na dit feestje moet hij overigens wel 11 kilometer afleggen om terug naar huis te fietsen, een echte doorzetter! Deze 11 kilometer is echter appeltje eitje voor onze globetrotter Jurn; reizen is namelijk een van zijn passies. Voor het vergaderen aan verrast Jurn ons vaak met een lekker maaltje, hij is hiermee de beste chef van onze commissie. Ook van Jurn verwachten wij dit jaar veel succes in zijn functie als acquisitielid! 

 

Sponsoren

Contactinformatie

RUG – Sociologie
Sociëtas
Grote Kruisstraat 2/1
9712 TS Groningen
societas@rug.nl
Tel: 050-3639733

Volg ons op