IntroCie

De Introductiecommissie organiseert het jaarlijkse introductiekamp voor de nieuwe eerstejaars- en schakelstudenten. Ieder jaar zijn we het eerste weekend van het collegejaar te vinden op Schiermonnikoog. Daarnaast organiseert de IntroCie ook nog een extra activiteit speciaal voor eerstejaars- en schakelstudenten aan het begin van het collegejaar.

IntroCie

Vol trots presenteren wij de gezelligste, leukste, grappigste maar vooral knapste commissie van Sociëtas: De IntroCie. Met drie nieuwe commissieleden erbij zijn we er klaar voor om met z’n zessen een onvergetelijk introductiekamp voor de aankomende eerstejaars te organiseren.

Laten we beginnen met Bauke, op de een of andere manier de voorzitter, laten we zo zeggen: “the best of the rest”. Deze Friese mooiboy is de droom van elke moeder, want wie wil nou niet een ideale schoonzoon (het beginnend bierbuikje en de powerbraakjes worden voor het gemak dan even vergeten). Deze avonturier neemt je overal mee naar toe, al slaat hij België toch liever over. Na een bijna doodervaring gehad te hebben met een charmante onbekende is buiten de schrik, die dan wel pas een dag later kwam, Bauke een heel avontuur rijker. Naast geld is er nog een ding dat hij niet bezit: Een ruggengraat. Verder leuke knaap met een nog veel leukere hond.

Bauke wordt gesteund door een aantal toppers. Om te beginnen met onze goedlachse meid Shanna. Deze vrolijke, maar ook zeker serieuze dame heeft de verantwoordelijkheid gekregen over de euro’s, terwijl ze nog moet wennen aan de valuta. Ze heeft namelijk jarenlang Down Under gewoond, Australië ja. Verder kunnen we nog niet veel kwijt over deze mysterieuze chick. Haar geheimen ontrafelen we beetje bij beetje met als wondermiddel bier.

Lisanne draagt ook haar steentje bij aan deze multiculturele commissie. Deze diva komt namelijk uit het land Hengelo. Nouja, alleen zij denkt dat een land is maar we laten haar graag in de waan. Ze is sinds haar vele basisschoolvriendjes weer op zoek naar een leuk jongen, kuch kuch, slachtoffer. Volgens Lisanne zelf valt ze totaaaaaal niet op geld of status, ook op dit vlak hanteert ze de zesjes cultuur, de lat licht dus weer lekker laag. Om deze jongen te vinden heeft ze nu de rol als sexytaris toegeëigend.

Dan zijn we nu aangekomen bij de enige echte Jinkel. Na 2 fantastische jaren intro kon ze nog steeds geen afscheid van ons nemen en zal dit jaar weer voor de nodige gezelligheid zorgen. Met haar enthousiasme zal het voor deze Vitas-fangirl geen probleem zijn om dit jaar coño veel aquisitie binnen te gaan halen. Deze relaxte meid staat gemakkelijk in het leven. Fiets kapot? Maakt toch niet uit, ga wel lopen. Op stap en moe? Maakt niet uit, slaap hier wel. Deze creatieve bakkeres is dan misschien niet altijd heel erg op tijd maar als je dat al weet kun je er rekening mee houden, of gewoon zelf een uur later komen aankakken.

Verstop je moeder in de kast want hier komt Stefan. Deze sportieve jongeman uit Uithuizen gaat dit jaar sponsoren scoren alsof het basketbal is en vormt samen met Jinke het aquisitieteam. Al gaat dit scoren niet altijd even goed met als resultaat een gebroken neus, gelukkig is Stefan niet vies van een beetje bloed. Verder heeft deze jongen een vrij sociaal leven maar wil liever niet weten wat zijn vrienden nou daadwerkelijk over hem denken.

Last but certainly not least Rianna. Niet met een ‘e’ want dan wordt ze para. Deze eigenwijze Dizkartes meid is vastgegroeid aan haar mobiel en is zeker niet op haar mondje gevallen. Niemand weet precies wat haar echte stem is omdat ze altijd schor is en altijd last heeft van haar keel. De geboren en getogen Groningse heeft een getalenteerde familie maar zij moet het doen met alleen een leuke persoonlijkheid, die wij in ieder geval voor geen goud zouden willen veranderen. Als promogirl zal ze dit jaar de taak van promotie op haar nemen.