IntroCie

De Introductiecommissie organiseert het jaarlijkse introductiekamp voor de nieuwe eerstejaars- en schakelstudenten. Ieder jaar leren in het eerste weekend van het collegejaar deze studenten elkaar kennen middels verschillende spellen en activiteiten.

De IntroCie bestaat uit:

Voorzitter: Dymphna van der Zwaag
Secretaris: Mees Doesburg
Penningmeester: Sterre Helder
Promotie: Len Oosterveld
Acquisitie & Duurzaamheidsverantwoordelijke: Noortje Epema
Acquisitie: Casper Wijtsema

De IntroCie is te bereiken via introductiesociologie@gmail.com

Even voorstellen

Allereerst natuurlijk onze charismatische leider Dymphna van der Zwaag. Ondanks dat zij de kalmte moet bewaren binnen de intro is chaotisch een van de eerste woorden die bij je opkomt. Dymphna heeft namelijk een aardig druk leven. Werken bij de appie (al veel te lang), een studie, wellicht terug naar dansen en daarnaast is ze ook niet vies van een avondje in de club. Doordat ze een vrij druk leven heeft, kan je soms een tijdje wachten op een appje terug (wacht inmiddels al een week). Helaas voor de boys is Dymphna niet meer beschikbaar. Haar vriend heeft ze namelijk al gevonden in de club. Na een goeie 2 jaar is er aanvulling gekomen in de relatie, Poppy. Poppy is een kitten van nu ongeveer een jaartje oud die nooit energie tekort komt (eigenlijk soort kopie van Dymphna dus). Uiteraard opgehaald met de trein want een rijbewijs zit er nog niet in. We zijn hartstikke blij met dymphna achter het roer, iemand met verstand van zaken en een schaterlach. Wat een feest. 

De functie van de secretaris zal dit jaar vervuld worden door onze enige echte Justin Bieber, Missa Doesburg. Deze allemansvriend moet echter nog wel even werken aan z’n spelling, want na elke vergadering heeft deze man weer een bak op de telling! Wanneer Mees niet aan het stressen is voor school, kan je onder het genot van een biertje deze sterschenker zien schitteren bij de Koffer! Mees is een echte avonturier en toevallig ook dé man die je moet treffen wat betreft zijn kennis van bier! Even serieus, Mees is een man van smaak. Deze man vertelt je al te graag over zijn liefde voor Grolsch! Hiernaast is hij ook nog eens nummer 1 fan van Antoon. Mees heeft schijt aan van alles, dat vinden wij geweldig. Wanneer je rijst uit het gras loopt te vreten terwijl de hele camping kijkt ben je snel je schaamte kwijt. 

Het promotiemateriaal zal dit jaar verzorgd worden door niemand minder dan de enige echte Post MaLen! Deze heuse artiest en fanatieke geoguessr staat ook wel bekend als Len Oosterveld. De geboren en getogen Hoogezander vindt het maar al te fijn als je hem over zijn geboorteplaats vraagt. Maak hem nog blijer door te vragen naar zijn liefde voor Liverpool of Nike, heeel misschien dat hij klaagt. Deze alleen-fan-van-Groningen-wanneer-ze-het-goed-doen is altijd bij voor gezelligheid en staat ook altijd voor je klaar, zelfs wanneer hij goed bad gaat! Zuipen kan Len in ieder geval zeker, maar toch wel net effe iets minder goed dan hij denkt… Wist je dat deze big spender het record houdt van meest gedronken biertjes op het kamp?! Of dat nou iets is om trots op te zijn, die discussie gaat hij maar al te graag met je aan!

Dit jaar zal onze enige echte Suzan… sorry Sterre Helder de traditie voortzetten van de penningmeester zonder auditie! Deze dame zingt eenmaal de sterre-n van de hemel en kreeg stiekem tijdens het kamp al de groene kaart en dat blijkt het ook helemaal waard! Of deze meid nou nuchter of dronken is, Sterre staat altijd voor je klaar. Zelfs om 4 uur ’s nachts bij de FEBO om al je zorgen op te lossen en dat krijgt ze hoe dan ook voor mekaar! Wanneer je Sterre kwijt bent tijdens het uitgaan hoef je alleen maar bovenop de bar te kijken, volgens een herhaaldelijk patroon staat ze namelijk daar. Als onze rising star niet op school te vinden is, is ze op tournee of aan het werk bij de appie. Ironisch, vroeger per ongeluk lijm stelen en nu diefstal stopper zijn! 

Dit jaar zal de functie van acquisitie worden binnengeharkt oftewel worden vervuld door Noortje Epema! Deze Rodenaar staat altijd voor je klaar, ook voor vreemden. Misschien ken je haar wel van de viral tiktok waarbij ze op heldhaftige wijze een ruzie heeft weten te stoppen tussen twee joekels van venten! De enige vent waar ze trouwens een uitzondering voor maakt is dan ook Tim Hofman. Noortje houdt van discussies over politiek en over het leven, echter houdt deze dame het allermeest van stapavonden die eindigen met geschreeuw in de karaokebar! Dit vinden wij echter een verdrietige uitkomst voor haar schoenenverslaving, die tikt daardoor alleen maar aan. Over achterover tikken gesproken, onze lieve Noor houdt niet van prik. Ze daagt je maar al te graag uit voor een wedstrijdje adten om vervolgens moeite te hebben met nouja, het adten. 

Over joekels van venten gesproken, als laatste stellen we onze meester van accenten voor, Casper Wijtsma! Als er iemand is die men kan overtuigen om een acquisitiedeal aan te gaan is hij het wel. Samen met Noortje wordt dit een al te gemakkelijk spel. Wij waren er heilig van overtuigd dat deze heer uit Groningen kwam, komt hij uit A’dam!! Als je iemand zoekt voor een uitdaging ben je bij het goede adres, zo lukt het Casper zonder moeite om in te breken bij het museumplein onder het genot van een lekker drankje, of vier flessen sterke drank. De enige onhaalbare uitdaging voor Casper is echter de oven van het kinderslot afkrijgen, vraag hem er vooral een keertje naar en zie hem zwijgen! Deze heuse gym bro kan ook zeker shinen met een te klein shirt, oeh lala wanneer je dit ziet val je meteen voor deze flirt!

 

Sponsoren

Contactinformatie

RUG – Sociologie
Sociëtas
Grote Kruisstraat 2/1
9712 TS Groningen
societas@rug.nl
Tel: 050-3639733

Volg ons op