Jaarvertegenwoordiging – Jaar 3

De jaarvertegenwoordiging van het derde bachelorjaar bestaat uit derdejaarsstudenten die namens hun jaar reflecteren op de gevolgde vakken. 

Wij als Jaarvertegenwoordiging van het derde jaar staan altijd klaar om onze medestudenten te helpen door het verlenen van informatie en steun. We proberen alle meningen te horen en een plekje te geven. 

 

Vanaf het eerste jaar bestaat de groep uit dezelfde vier mensen: onze voorzitter Vera zorgt ervoor dat alle verslagen mooi en op tijd worden ingeleverd. Daarnaast neemt ze deel aan de vergaderingen van de Jaarvertegenwoordiging en het Onderwijsplatform. 
 
Amber volgt momenteel de Minor ‘Gender and Diversity in Science, Society and Culture’ en is naast de Jaarvertegenwoordiging ook actief als studiewerkgroepbegeleider. 
 
Ook Denise maakt deel uit van de Jaarvertegenwoordiging. Ze vindt het belangrijk om haar steentje bij te dragen aan de verbetering van de kwaliteit van het onderwijs. Door het schrijven van overzichtelijke en inhoudelijke blokverslagen hoopt zij dat de kwaliteit van het onderwijs voor volgende jaarlagen beter wordt dan dat het al is!
 
Als laatste Lex. Naast  het schrijven van blok verslagen voor de jaarvertegenwoordiging is Lex ook nog bezig met het voorzitten van de Diëscommissie van Sociëtas.
 
Soms laten we gast JV-ers toe in onze groep om verslagen te schrijven van vakken die we niet zelf bij hebben kunnen wonen, om zo toch een volledig beeld te geven. 

Sponsoren

Contactinformatie

RUG – Sociologie
Sociëtas
Grote Kruisstraat 2/1
9712 TS Groningen
societas@rug.nl
Tel: 050-3639733

Volg ons op