Jaarvertegenwoordiging – Jaar 1

De jaarvertegenwoordiging van het eerste bachelorjaar bestaat uit eerstejaarsstudenten die namens hun jaar reflecteren op de gevolgde vakken.

Van links naar rechts:

Ken Hesselink
Koen Kooij
Rachel Both
Friedo Flache
Niels de Jonge

Hey wij zijn de jaarvertegenwoordiging van het eerste jaar. Wij maken verslagen voor de vakken die we in het eerste jaar volgen en we proberen te zorgen voor een soepele communicatie tussen de docenten en studenten. Daarnaast vinden we het leuk om als vriendengroep regelmatig af te spreken.

Hi ik ben Koen Kooij, voorzitter van de jaarvertegenwoordiging. Ik ben 18 jaar en woon in Groningen. Ik hou van zeilen en vind gitaar spelen en films ook tof. Daarnaast vind ik het leuk wanneer het kan om naar kleine concerten te gaan in plekken zoals Vera.

Hoi ik ben Niels de Jonge, 20 jaar oud en  woon in Groningen. Als lid van tweeslag ben ik vaak op het strand te vinden. Daarnaast speel ik ook zaalvolleybal en Spikeball (zoek maar op, is gaaf). Daarnaast ben ik een filmliefhebber en bordspellenfanaat.

Hoi ik ben Friedo Flache. Ik ben inderdaad Flache junior, ik ben precies zo als je denkt alleen minder Duits. Groningen geboren en getogen. Nu nog het studentenleven goed leven en dan ken ik heel Groningen

Hey, ik ben Rachel en ben 18 jaar oud. Ik woon net 3 maanden in Groningen. Oorspronkelijk kom ik uit Harderwijk. Ik probeer soms wel sportief te zijn maar het blijft meestal bij 1x in de week hard lopen :).  Voor de rest hou ik erg van films kijken, festivals mee pakken en feestjes bijwonen. Het wordt natuurlijk wel even afwachten wanneer dit allemaal weer kan, maarja dat hebben we allemaal…

Hey allemaal! Ik ben Ken. Ik zit nu in mijn eerste jaar van Sociologie en in de Jaarvertegenwoordiging. Ik hou erg van zeilen. Vroeger voer ik wedstrijden en tegenwoordig geef ik les op de zeilschool en zit ik bij Mayday de studenten zeilvereniging. Een andere hobby van mij is gitaar spelen. Persoonlijk houd ik van fingerstyle akoestische gitaar. Ik woon nu sinds vorig schooljaar in Groningen en het bevalt me goed. Alles is in de buurt en er is altijd wel wat te doen. Als er iets is stuur dan gerust een appje!