Jaarvertegenwoordiging – Jaar 2

De jaarvertegenwoordiging van het tweede bachelorjaar bestaat uit tweedejaarsstudenten die namens hun jaar reflecteren op de gevolgde vakken.

Ken Hesselink

Koen Kooij

Friedo Flache

Niels de Jonge

Hey wij zijn de jaarvertegenwoordiging van het eerste jaar. Wij maken verslagen voor de vakken die we in het eerste jaar volgen en we proberen te zorgen voor een soepele communicatie tussen de docenten en studenten. Daarnaast vinden we het leuk om als vriendengroep regelmatig af te spreken.

Hi ik ben Koen, voorzitter van de jaarvertegenwoordiging. Ik ben 19 jaar en woon in Groningen. Ik hou van zeilen en vind gitaar spelen en films ook tof. Daarnaast vind ik het leuk wanneer het kan om naar kleine concerten te gaan in plekken zoals Vera.

Hoi ik ben Niels, 21 jaar oud en  woon in Groningen. Als lid van tweeslag ben ik vaak op het strand te vinden. Daarnaast speel ik ook zaalvolleybal en Spikeball (zoek maar op, is gaaf). Daarnaast ben ik een filmliefhebber en bordspellenfanaat.

Hoi ik ben Friedo. Ik ben inderdaad Flache junior, ik ben precies zo als je denkt alleen minder Duits. Groningen geboren en getogen. Nu nog het studentenleven goed leven en dan ken ik heel Groningen.

Hey allemaal! Ik ben Ken. Ik zit nu in mijn eerste jaar van Sociologie en in de Jaarvertegenwoordiging. Ik hou erg van zeilen. Vroeger voer ik wedstrijden en tegenwoordig geef ik les op de zeilschool en zit ik bij Mayday de studenten zeilvereniging. Een andere hobby van mij is gitaar spelen. Persoonlijk houd ik van fingerstyle akoestische gitaar. Ik woon nu sinds vorig schooljaar in Groningen en het bevalt me goed. Alles is in de buurt en er is altijd wel wat te doen. Als er iets is stuur dan gerust een appje!