Jaarvertegenwoordiging – Jaar 2

De jaarvertegenwoordiging van het tweede bachelorjaar bestaat uit tweedejaarsstudenten die namens hun jaar reflecteren op de gevolgde vakken.

Myrthe:

Myrthe schrijft voor het tweede jaar op rij voor de jaarvertegenwoordiging. Vorig jaar was ze de voorzitter, maar dit jaar heeft ze die taak uitbesteed aan Joanne. Naast lid zijn van Societas is Myrthe sinds dit studiejaar ook lid van de studentensportvereniging Aegir. Ze is zo vaak mogelijk aan het roeien, maar wanneer dit door de maatregelen even niet kan, kun je haar in de sportschool tegenkomen.

Eva:

Eva wil graag overal aan meedoen, maar niet te veel verantwoordelijkheden op zich nemen. Wel is ze bekend met het schrijversschap, dus staan die verslagen in rap tempo op papier. Eva schrijft namelijk regelmatig teksten die ze voordraagt op festivals of publiceert in de Emmer Courant. Daarnaast geeft ze dansles en tilt ze zelf ook regelmatig, de laatste tijd vaker zonder dan met biertje, de voetjes van de vloer.

Joanne:

Dit jaar is Joanne voorzitter van de jaarvertegenwoordiging. Met haar lange haren weet ze iedereen om haar vinger te winden. Ze is dus zeer geschikt om deze sleutelpositie in te nemen. Joanne gaat naast haar voorzitterschap graag naar concerten en festivals. Ook sport ze graag, maar, hoe makkelijk het ook lijkt om ons met haar te kunnen identificeren, lust Joanne geen chocola. “Er zijn meer mensen die dingen niet lusten,” beweert ze echter zelf. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat ze ondanks deze tekortkoming een geweldige voorzitter zal worden.

Mitch

Ook Mitch is dit jaar weer van de partij. Met zijn ervaring als JV’er zal hij er ook dit jaar weer naar streven om de studenten zich gehoord te laten voelen. Door het geluid van de studenten te laten horen zal hij het onderwijs nogmaals, hopelijk, positief weten te beïnvloeden.