NachtCie

De Nacht van de Sociologie is een jaarlijks terugkerend evenement. De NachtCie organiseert een avondvullend programma vol met interessante lezingen omtrent een sociologisch thema, activiteiten en er is traditiegetrouw ook live muziek.

Voorzitter: Lyanne Levy
Secretaris: Bauke de Jong
Penningmeester: Tobi Vos
Promotie: Niels Helder
Acquisitie: Jitse Terpstra en Judith Storm

Even voorstellen

Dit jaar is de Nacht van de Sociologie bigger and better than ever en daarom leek het ons wel zo gepast om een commissiekartel te starten. Momenteel staan we in de negende te shinen en dit commissiestukje is weer es te laat voor de deadline, dus here goes nothing.

Om te beginnen met Voxy Boy, haal je punten nou es, respect voor de kransadt, ouwe snoeperd. Ons Toobs, 050 sluwe fixing fox. Jij snoept wat feestjes af en maakt onze smaad tot een genot. Dit jaar ben jij onze penny en dat gaat eigenlijk gewoon Bêst Genôch. Jij bent een stille genieter- maar helaas scoor je op de bowlingbaan nog niet zo veel als in de negende. Maar je kan niet altijd zes gooien.

Lieve Bauk, jij verzorgt de notulen dit jaar. Je Friese roots en de liefde voor je doggo vinden wij echt rie gozer. Dit jaar mag je met ons dit fuifje organiseren in plaats van een introkamp met ontregelde sjaars. Al denken we dat je aan ons ook je handen vol zal hebben. Speel anders nog es een liedje voor ons op je orgel en dan vinden wij ‘t wel Bêst Genôch.

Nelis, onze pocky-parel. Je instagram heeft duizenden volgers en ook wij zijn fan van jou. Je verschijning alleen al is goud waard maar je hebt nog een leuke babbel ook. Je grapjes, imitaties en sliding-in-de-DM-verhalen zijn van grote waarde voor dit team. En die promo komt dit jaar helemaal goed met jou! ‘s Nachts om 3:00 uur druk bezig met de poster op Adobe, zoals het een echte kunstenaar betaamt. Bêst Genôch.

En nu: acquitopper Jitsinho. Als jij net zo goed geld kan ophalen als je kan voetballen komt dat helemaal goed. Zolang je de opgehaalde moneys daarna maar niet laat verdwijnen met een van je goocheltrucjes… Gelukkig hoorde de Nacht ook bij jouw meerjarenplan binnen Societas en daar zijn wij super blij mee. We moeten het nog ff noemen: Vinkytown. Ja, vanaf de bewoonde wereld is dat écht ver fietsen en nee, dat is niet Bêst Genôch.

En dan Judith, die als één van de twee meisjes van de Nacht de acquisitie fixt. Als Judi niet op de faculteit aan het studeren is of tegenstanders afslacht op het volleybalveld, is ze wel geld aan het binnenhalen. Als je haar spot met cola en een kaascroissant weet je dat ze een leuke nacht heeft gehad- en terwijl de rest nog op de bank ligt te vegeteren pakt ze rustig een hele dag college. Daar kunnen we enkel op zeggen: ziek rie ouwe!

Levy- oh Levy. Wat genieten wij van de kannetjes Ice Tea berenburg, KPN (Knokploeg Noordhorn will never die), je grappige grapjes en je favo instagrampagina “ballenbingo”. Het tweede meisje van de Nacht is zowaar de VO’zitter van dit zooitje ongeregeld- en we hadden niemand anders aan het roer van dit zinkende schip willen hebben #bêstgênoch. Er rest zich slechts één woord te zeggen tegen jou: MAZZELVO!