NachtCie

De Nacht van de Sociologie is een jaarlijks terugkerend evenement. De NachtCie organiseert een avondvullend programma vol met interessante lezingen omtrent een sociologisch thema, activiteiten en er is traditiegetrouw ook live muziek.

Voorzitter: Lyanne Levy
Secretaris: Bauke de Jong
Penningmeester: Tobi Vos
Promotie: Niels Helder
Acquisitie: Jitse Terpstra en Judith Storm

Even voorstellen

Dit jaar is de Nacht van de Sociologie bigger and better than ever en daarom leek het ons wel zo gepast om een commissiekartel te starten onder leiding van MazzelVo Levy. Momenteel staan we in de negende te shinen en dit commissiestukje is weer es te laat voor de deadline, dus here goes nothing #sletsgo

Om te beginnen met Voxy Boy, haal je punten nou es, ouwe snoeperd, “ben vergeten met wie ik heb geregeld”. Ons Toobs, de sluwe vos. Jij snoept wat feestjes af en maakt onze smaad echt tot een genot. Wij waarderen je baardje want joh, die staat jou goed. Dit jaar ben jij onze penny en dat gaat eigenlijk gewoon Best Genôch. Jij bent een stille genieter- maar helaas scoor je op de bowlingbaan nog niet zo veel als in de negende. Maar hey, je kan niet altijd zes gooien.

Lieve Bauk, jij bent ook een van onze toppers. Die notulen zitten wel snor en ook ben je de laatste tijd echt goed aan het strijden voor je studie. Je dansjes, de liefde voor je doggo en je nóg grotere liefde voor Heinz Tomaten Ketchup Chips vinden wij echt rie gozer. Dit jaar mag je met ons dit fuifje organiseren in plaats van een introkamp met zo’n 60 ontregelde sjaars. Al denken we dat je aan ons ook je handen vol zal hebben. Speel anders nog es een liedje voor ons op je orgel en dan vinden wij ‘t wel Best Genôch. Bedenk maar wat leuks.

Nelis, onze pocky-parel. Je Instagram heeft duizenden volgers en ook wij zijn super grote fans van jou. Je verschijning alleen al is goud waard maar what do you know: je hebt nog een leuke babbel ook. Je grapjes, imitaties “ja ik zeg maar zo nou ik zeg maar niks” en sliding-in-de-DM-verhalen zijn van grote waarde voor dit team. Die promo komt dit jaar helemaal goed met jou! ‘s Nachts om 3:00 druk bezig met de poster op Adobe, zoals het een echte kunstenaar betaamt. Mocht je nog inspiratie nodig hebben, ga je toch effe een keertje zwemmen. Vergeet alleen niet je zwemkleren mee te nemen. Best Genôch.

En dan nu: Jitsinho! Een van onze acquisitie toppertjes. Als jij net zo goed geld kan ophalen als dat je kan voetballen komt dat helemaal goed. Zolang je de opgehaalde moneys daarna maar niet laat verdwijnen met een van je goocheltrucjes… Gelukkig hoorde de Nacht ook bij jouw meerjarenplan binnen Societas en daar zijn wij super blij mee. De desfles is alleen nog niet jouw grootste vriend- toen jij een keer één vergadering miste had je de week erop welgeteld zeven shots sambuca op je naam staan. Maar die kan jij prima hebben. We moeten het effe noemen, trouwens: Vinkytown. Ja, Jits, vanaf de bewoonde wereld is dat écht heel ver fietsen en nee, jongen, dat is niet Best Genôch.

Levy- oh Levy. Wat een mooie momenten met kannetjes Ice Tea Berenburg, de kanoclub en collectief swipen op de Tinders hebben we beleefd. ‘t Is altijd een feessie met jou en de KPN (knokploeg noordhorn will never die). Ondanks het lachen om je eigen grappige grapjes en je favo instagrampagina “ballenbingo” ben je echt een toppertje. Je bent een VO’zitter met een gouden hart en wij hadden niemand anders aan het roer van dit zinkende schip willen hebben. Met verve ben je dit jaar één van de meisjes van de nacht #bestgenôch. Er rest zich slechts één woord te zeggen tegen jou: MAZZELVO!

En dan onze Judith, de tweede helft van het nu al illustere acquisitieduo Jits en Juud. Van SOK papa en kind naar acquikids, wie had dat gedacht? Na een jaar bij de JV vond ze het dan dit jaar toch tijd om zich aan te sluiten bij een commissie. Beter laat dan nooit toch? Best Genôch. En aangezien één meisje van de nacht wel erg weinig is, vormt ze nu het tweede en tevens laatste lid van deze selecte club #dubbeltarief. Als ze niet op de faculteit aan het studeren is, tegenstanders aan het afslachten is op het volleybalveld of pasjes aan het maken is in de negende, is ze wel op pad om die doekoes binnen te krijgen. Ja, Judith kan het allemaal. Als je haar spot met een flesje cola en een kaascroissant weet je dat ze weer een leuke nacht heeft gehad. Onze Judi pakt na 3 uur slaap gewoon een hele dag college. Daar kunnen we maar een ding van zeggen: ziek rie ouwe!