TripCie

De Buitenlandse Tripcommissie organiseert ieder jaar een inhoudelijke studiereis naar het buitenland. We gaan een week weg en bezoeken onder andere musea, universiteiten, maar ook het strand wordt bezocht en zo doen we nog veel meer in deze week.

Voorzitter: Mike Bruinsma
Secretaris: Bowe Brouwer
Penningmeester: Mirthe Fokkema
Commissaris Inhoudelijke Activiteiten: Laura Nieuwenhuijsen
Commissaris Culturele Activiteiten: Bonita Bazuin
Acquisitie/promo: Karin Kamstra

TripCie

Dit jaar bestaat de trip uit zes spiksplinternieuwe commissieleden, als dat maar goed komt. Toch willen we ze graag even aan jullie voorstellen.

Om te beginnen is daar Laura, de granny van de commissie. Zij zal dit jaar verantwoordelijk zijn voor de inhoudelijke activiteiten. Ze heeft in de paar weken nadat ze begonnen is met haar premaster al een andere socioloog aan de haak weten te slaan, het blijft lastig met van die rammelende eierstokken. Als oudste van het stel gedraagt ze zich echter vaak toch als de jongste, ze barst van de energie en heeft een oneindig enthousiasme. Haar soms knettergekke ideeën maken elke vergadering weer tot een leuke verrassing. Het zoeken naar een locatie was wel een ding, omdat de overal al en keer geweest was. Als echte reisfreak kan ze ons daardoor van alles vertellen, dan moet de trip wel een succes worden toch?

Dan komen we aan bij Bowe. Met in het achterhoofd ‘ut het noait wat weest en ut sal noait wat wurde’ weten we niet of het nou echt een aanwinst is. Onze sexytaris en tevens fanfare slet is niet vies van een biertje of tien. Vorig jaar praeses van de FeestCie, maar nu toe aan een “echte” commissie. Verder ook kampioen in het typische kinderkattenkwaad waar de meeste leeftijdsgenoten wel overheen zijn, maar zolang het vooral gericht op Mike is, wordt het oogluikend toegestaan. Samen met Laura de grootste gekken van de commissie, maar je hebt een hart van goud en we kunnen altijd op je rekenen.

Mike, onze pinda en de praeses dit jaar. Elke vergadering vertel hij vol trots hoeveel snacks je in een week verorbert en dat zijn er veel kunnen we verklappen. Vraag ‘m voor de grap eens naar z’n rijbewijs. Als Voorzitter doet Mike erg zijn best om Karin en de rest van de commissie te overtuigen van zijn capaciteiten omdat hij bij de sollicitatie zelfs het zichzelf voorstellen voorlas. Ook lijkt de agenda elke vergadering verdacht veel op de agenda van de vorige, maar een slechte agenda is ook een agenda. We begrijpen dit wel, hij moet dit jaar natuurlijk wel genoeg tijd over hebben om zijn eerstejaars vakken te halen. Maar we hadden geen andere voorzitter willen hebben. Hij is goed op de hoogte en altijd bereid iedereen te helpen met eigenlijk alles. Met het roer in handen van deze jongen moet de trip wel goedkomen (al drijven we misschien wat af naar rechts).

Dan snel door naar Karin, die onze promo/acquisitie gaat verzorgen. Ze doet zich voor als een stille nette meid, maar niets is minder waar. Na de borrel met Bonita om 5 uur naar de tapperij, tentfeesten in de knipe, wederom met Bonita op de verhogingen bij klein Amsterdam dansen tot in de late uurtjes en samen met Mike en Bonita last man standing bij BP-weekend, al dit maakt jou tot een brutaal feestbeest. Humor heeft ze ook en ze lacht hard om onze grappen. Stiekem gniffelt ze mee wanneer Bowe Mike weer eens belachelijk maakt, terwijl ze haar bekende woorden ‘Dit kun je toch echt niet zeggen’ weer eens zegt. Als enig kind is ze toch nog wel gehecht aan een mega schoon en rustig huis, maar des te meer geniet ze van onze gezelligheid.

Ook Bonita is onderdeel van het stelletje ongeregeld. Ze is the spirit animal van Karin en haar twinnie naast haar echte tweelingzus Femina. Bonita komt net als Mike uit Drenthe, maar we hebben het liever niet over Emmen binnen de commissie. Met je gave tattoos gezet door je zus Fabiona, fleeking make-up en geweldige kledingstijl ben je een echte fashionista die er elke dag weer gelikt uitziet. Je bent ook erg gedreven en verlaat ons daarom ook wel eens wat eerder om een bijlesje te volgen, ze wil natuurlijk niet op Mike gaan lijken. Ook voor de commissie zet jij je 110% in, bijna elke vergadering een geprint a4tje boordevol informatie over culturele activiteiten maakt jou onmisbaar als commissaris kultour. Maar deze lieve meid heeft ook een wild randje na de vergadering naar de negende cirkel op maandag met je nieuwe uggies om vervolgens door Bowe en Karin thuis gebracht te worden. Maar we houden van je en van je nieuwe haar.

Mirthe, weer een fries! En ons niet meer samenwonende juffie. Ja, I know niet leuk, maar wij vinden het nog wel leuk! De liefde voor haar vriend Tijmen is niet over mochten jullie dat denken, hij heeft eindelijk een eigen huis in vinkytown gevonden. Wij begrijpen Tijmen wel Mirthe heeft namelijk een prachtige studio. Als sinds dag een maak Mirthe een heel leuk moordlustig dolfijngeluid aldus Mike (de rest heeft er een hekel aan) en roep je meer dan eens look at all those chickens. Daarom dacht een aantal van ons dat Mirthe de gekste was, maar niets is minder waar en misschien ben jij wel het serieuste van het stel. Alle punten van het eerste jaar gehaald en dat met Bowe al sok-ouder. Maar wat ben je een leukerd! Natuurlijk ben ik ook niet heel moeilijk aan het lachen te krijgen aldus Karin, maar jouw humor heeft me altijd.