Publyon SOM
Draagvlak vergroten voor projecten en beleid, dat kan Publyon SOM als geen ander. Wij doorgronden politieke en maatschappelijke processen voor bedrijven, overheden en organisaties om zo alle belanghebbenden te kunnen betrekken. Van bewoners tot politiek en van toezichthouders tot kennisinstellingen.

In een wereld waarin complexe en omvangrijke uitdagingen bestaan, is het belangrijk dat er draagvlak is voor veranderingen. Wij zijn dan ook vastbesloten om het verschil te maken met onze projecten. En niet zomaar projecten, maar projecten die onze toekomstige leefomgeving beïnvloeden en bepalen. Dit is voornamelijk in de energietransitie, zoals de energy hub van GZI Next.

Wat Publyon SOM onderscheidt, is onze bedrijfscultuur die perfect past bij een scale-up mentaliteit. Wij zijn een klein, maar snelgroeiend team, dat op een informele manier met elkaar omgaat. We stimuleren open communicatie en vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt. Samen bespreken we ideeën, uitdagingen en kansen, en werken we toe naar creatieve oplossingen.

Naast hard werken, houden we ook van gezelligheid! Ons jonge team geniet regelmatig van teamuitjes, waarbij we bijvoorbeeld heerlijk varen op het water of ontspannen borrelen.

Kortom, bij Publyon SOM heerst er een relaxte en inspirerende sfeer, waarin iedereen de ruimte krijgt om zichzelf te zijn en zich thuis te voelen.

Wil je samen met ons een positieve bijdrage leveren aan de energietransitie? Kijk dan snel op https://publyonsom.com/vacatures/. Staat de functie van je dromen er (nog) niet tussen? Stuur ons dan een berichtje of een open brief. Wij zijn namelijk altijd op zoek naar gedreven talent.