Raad van Advies

De Raad van Advies is een adviesorgaan voor het bestuur. Het is een groep van acht oud-bestuursleden die de notulen van de bestuursvergaderingen leest en het bestuur van feedback en advies voorziet.

“Goede raad is goud waard”

“Goede raad is goud waard”

Wanneer het bestuur het even niet meer weet, is er de Raad van Advies. De RvA staat altijd klaar om gevraagd én ongevraagd advies te geven. Met jarenlange ervaring en daardoor waardevolle kennis in huis, hebben we altijd een antwoord klaar. Kritisch zijn op de ALV en menen dat ons eigen bestuursjaar beter ging, is slechts één van onze vele taken. Daarnaast hebben wij altijd een ‘gezellige dag’ en stelt deze structuur ons in staat om nog even belangrijk te kunnen doen. Kortom, het is een mooie manier om af te kicken van ons bestuursjaar en nog een jaartje (of drie) gezellig te doen bij de mooiste vereniging die er bestaat.

De RvA bestaat dit jaar uit zes maiden en ús Grunninger boy Stefan. Het meest ervaren lid afkomstig uit bestuur 29 is onze vrolijke parel Nynke, waarna de vier lustrumbestuurders Sanne, Maaike, Rieneke en Anouk het 30e bestuur vertegenwoordigen. Onze jongste vlinders die het team versterken zijn Gemma en Stefan, komend uit bestuur 31. Kortom, deze zevenkoppige Raad zal het 32e bestuur van Sociëtas waar nodig ondersteunen tijdens hun bestuursjaar.

Met z’n allen hopen we nog veel te mogen genieten van de geweldige vereniging onder het genot van een biertje, wijntje of theetje en uiteraard uitstekend advies!

Veel liefs,

 

 

Sponsoren

Contactinformatie

RUG – Sociologie
Sociëtas
Grote Kruisstraat 2/1
9712 TS Groningen
societas@rug.nl
Tel: 050-3639733

Volg ons op