Raad van Advies

De RvA is een adviesorgaan voor het bestuur. Het is een groep van zeven oud-bestuursleden die de notulen van de bestuursvergaderingen leest en het bestuur van feedback en advies voorziet.

“Goede raad is goud waard”

Wanneer het bestuur het even niet meer weet, is er de Raad van Advies. De RvA staat altijd klaar om gevraagd, en ongevraagd advies te geven. Met jarenlange ervaring en daardoor waardevolle kennis in huis, hebben we altijd een antwoord klaar. Op de ALV kritisch zijn en menen dat het in ons eigen bestuursjaar beter ging, is slechts één van onze vele taken. Daarnaast hebben we altijd een ‘gezellige dag’ en stelt de RvA ons in staat om nog even belangrijk te kunnen doen. Kortom, het is een mooie manier om af te kicken van ons bestuursjaar en nog een jaartje (of drie) gezellig te doen bij de mooiste vereniging die er bestaat.

Dit jaar zal de achtkoppige raad lekker met de meiden vergaderen. Maak jullie borst dus maar nat mannen! Ook zullen de nodige maskertjes, bergen chocola en wijntjes niet ontbreken, aangezien uit onderzoek is gebleken dat deze bevorderlijk zijn voor het geven van goed advies (Raad van Advies, 2020).

Naast de ouwe rot van bestuur 27 en tevens onze zeer gewaardeerde voorzitter Minke, de verzorging van drankjes en hapjes van bestuur 28 (Roos chef snackjes en Hannah als commissaris rietadt) en bestuur 29 (De feestbeesten Jildou en Anouk), wordt dit super meiden team versterkt door drie kanjers uit bestuur 30: Sanne als commissaris Sociëtasbattle, Maaike als commissaris mannelijkheid en Anouk als commissaris SpeBi.

Met z’n allen hopen we nog veel te mogen genieten van de geweldige vereniging onder het genot van een wijntje en uiteraard met uitstekend advies!

Liefs, de RvA 2020-2021