Klachtencommissie

Bij de klachtencommissie kan je terecht met klachten en vragen over de vereniging. Zo kan het gaan over klachten over bestuur(sleden) of commissie(leden) of vragen over het functioneren van de vereniging.

Lieve Sociëtasser(s),

Wij zijn Friedo en Sanne, de klachtencommissie voor komend jaar! Bij ons kan je terecht met klachten en vragen over de vereniging. Zo kan het gaan over klachten over bestuur(sleden), commissie(leden) of andere leden of vragen over het functioneren van de vereniging. Dus mocht je een klacht of een vraag hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag! Belangrijk om te weten is, dat alles wat je ons verteld anoniem zal blijven. Dan stellen we onszelf nu graag aan jullie voor!

Hallo, mijn naam is Friedo Flache (20) en ben dit jaar begonnen met mijn derde jaar van de bachelor. Ik ben dit jaar bezig met mijn minor Psychology of Society. Ik ben na twee jaar ook de voorzitter van de jaarvertegenwoordiging geworden. Ik woon al mijn hele leven in en rond om de stad Groningen (en sta dan ook open voor vragen over de stad). Samen met Sanne zal ik dit jaar de rol van de klachtencommissie vervullen!

Hey! Mijn naam is Sanne Ligthart (21 jaar) en zit momenteel in het derde jaar van de bachelor Sociologie. Op het moment volg ik de minor Challenging Youth. Ik kom uit Friesland, maar woon inmiddels al meer dan twee jaar in het mooie Groningen! Binnen Sociëtas zit ik momenteel in de CarrièreCie en daarvoor heb ik twee jaar in de IntroCie gezeten. Daarnaast zal ik dit jaar tevens deelnemen aan de jaarvertegenwoordiging. Samen met Friedo zal ik dit jaar de rol als klachtencommissie vervullen! 

Je kunt Friedo bereiken via 0628832374 of door te mailen naar klachtencommissiesocietas1@gmail.com

Je kunt Sanne bereiken via 0627835443 of door te mailen naar klachtencommissiesocietas2@gmail.com

Sponsoren

Contactinformatie

RUG – Sociologie
Sociëtas
Grote Kruisstraat 2/1
9712 TS Groningen
societas@rug.nl
Tel: 050-3639733

Volg ons op