Klachtencommissie

Bij de klachtencommissie kan je terecht met klachten en vragen over de vereniging. Zo kan het gaan over klachten over bestuur(sleden) of commissie(leden) of vragen over het functioneren van de vereniging.

Dag lieve leden, wij zijn Maarten en Linde, 20 en 19 jaar, tweedejaars en actief binnen Sociëtas. Wij zitten in de activiteiten- en introcommissie en zullen dit jaar samen de klachtencommissie vormen. De klachtencommissie  is binnen de vereniging het orgaan waar je terecht kunt met klachten, vragen of opmerkingen over de gang van zaken binnen de vereniging. Als je je niet prettig voelt om de kwestie met het bestuur of desbetreffende commissie of lid te bespreken zullen wij hierin bemiddelen. We hopen natuurlijk dat wij dit jaar overbodig zijn, maar schroom niet ons te benaderen als je je ergens niet prettig bij voelt. Groetjes Maarten en Linde.