Vertrouwenspersonen

Bij de vertrouwenspersonen van de vereniging kan je terecht als je tegen problemen aanloopt of een luisterend oor nodig bent. Ze zullen alles vertrouwelijk houden en je indien nodig doorverwijzen naar de juiste persoon.

Lieve Sociëtasser(s),

Wij zijn Elke en Niels, jullie vertrouwenspersonen voor komend jaar. Wij zijn er voor leden die ergens mee zitten of behoefte hebben aan een luisterend oor of gesprek. Je kunt voor alles bij ons terecht, of dit nou te maken heeft met je studiegenoten, commissie of structuur, vrienden, familie, studie of als je gewoon niet lekker in je vel zit. Wij bieden een luisterend oor en kunnen je eventueel verder doorverwijzen indien dit gewenst is. Hiermee hopen wij een laagdrempelig aanspreekpunt te zijn binnen de vereniging. Schroom niet om contact op te nemen met ons, al is het maar om je hart te luchten. Belangrijk om te weten is dat alles wat met ons wordt gedeeld, vertrouwelijk is.

Graag stellen we onszelf beter aan jullie voor.

Hoi, ik ben Niels de Jonge. Ik zit momenteel in het derde jaar van mijn opleiding Sociologie en ik volg nu de Minor Midden-Oostenstudies. Ook zit ik dit jaar in de jaarvertegenwoordiging van jaar 3. Ik kom oorspronkelijk uit Eelde en woon nu 2 jaar in Groningen. Samen met Elke ga ik dit jaar ook de rol van vertrouwenspersoon op mij nemen.

Mijn naam is Elke van Aalsum en ik ben 20 jaar. Ik zit nu in mijn derde jaar sociologie waar ik momenteel de minor challenging youth volg. Oorspronkelijk kom ik uit het mooie Joure, maar woon nu al twee jaar in Groningen. De afgelopen twee heb ik deel uit mogen maken van de AcCie en dit jaar zal ik de Nacht van de Sociologie organiseren. Samen met Niels zal ik dit jaar de rol als vertrouwenspersoon vervullen.

Je kunt Niels bereiken via 06 83776933 of door te mailen naar vertrouwenspersoonsocietas1@gmail.com.

Je kunt Elke bereiken via 06 21912681 of door te mailen naar vertrouwenspersoonsocietas2@gmail.com.

Sponsoren

Contactinformatie

RUG – Sociologie
Sociëtas
Grote Kruisstraat 2/1
9712 TS Groningen
societas@rug.nl
Tel: 050-3639733

Volg ons op