CoCo

Het Behavioral and Social Sciences Congress wordt georganiseerd door de studieverenigingen VIP, ODIOM en Sociëtas en vindt plaats in mei 2021. Het doel van het congres is om de studenten van onze faculteit te voorzien van extra kennis over studie-gerelateerde onderwerpen en om ze voor te bereiden op hun toekomstige carrière. 

Er is momenteel één afgevaardigden die Sociëtas vertegenwoordigt in de CoCo, namelijk:

Ellyne Slik

Hoi! Wij zijn de Congres Commissie en wij zullen dit jaar het BSS Congres organiseren, een congres voor studenten van de gedrags- en maatschappijwetenschappen faculteit. Dit betekent dat we bestaan uit leden van alle drie de verenigingen: Sociëtas, Odiom en VIP!

Onze voorzitter is Sara. Sara is 20 jaar oud en zit op dit moment in haar derde jaar van de Academische PABO. Ze is nu ook voor haar derde jaar actief lid bij Odiom, waar ze al verschillende commissies heeft gedaan. Als voorzitter is het haar taak om te zorgen dat alles goed verloopt, en ze helpt de andere commissieleden wanneer nodig. Ze weet nog niet zeker wat ze na haar studie gaat doen, maar overweegt onder andere te gaan werken op een school, of voor het Ministerie van Onderwijs.

Sara’s rechterhand is onze secretaris Isabel. Isabel is een derdejaars psychologie studente met een passie voor forensische psychologie. Als secretaris zorgt zij ervoor dat de mail overzichtelijk blijft, en maakt ze de notulen tijdens onze vergaderingen. Na haar master is Isabel van plan de master Klinische en Forensische Psychologie te gaan doen, om vervolgens te gaan werken als forensisch psycholoog.

Een van onze moneymakers is Janita. Zij is samen met Laura verantwoordelijk voor de acquisitie. Janita zit op dit moment in het laatste jaar van de Academische PABO, en voor haar vierde jaar actief bij Odiom! Voor jaar was ze ook al verantwoordelijk voor de acquisitie van de CoCo, maar vanwege corona werd het congres toren helaas gecanceld… Ze vond het toen zo leuk dat ze het nog een jaar wilde doen! Ze loopt op dit moment stage op een basisschool, wat ze van plan is na haar studie ook te gaan doen.

De promotie bij de CoCo wordt gedaan door Manon. Manon is derdejaars psychologie studente en ook voor haar derde jaar actief bij VIP. Als verantwoordelijke voor de promotie zorgt zij ervoor dat onze social media en de website up to date blijven, en dat de posters voor ons congres worden gemaakt. Manon heeft lang getwijfeld over haar keuze voor een master, maar is van plan na haar bachelor de sociale psychologie master te gaan doen!

Ellyne houdt zich bezig met de dag organisatie voor het congres, samen met Nynke. Ellyne is 22 jaar oud en zit op dit moment in haar derde jaar van de sociologie bachelor. Ze weet nog niet helemaal zeker wat ze na haar bachelor wil doen, maar hoopt dat deze commissie haar ook kan helpen bij het vinden van haar interesses, en bij het ontdekken van de opties voor na haar studie.

Nynke is ook verantwoordelijk voor de dag organisatie. Ze zit op dit moment in haar derde jaar van de pscyhologie bachelor. Ze overweegt na haar studie de Talent-, Development and Creativity master te gaan doen, maar houdt haar opties nog even open! Ze houdt zich bij de CoCo samen met Ellyne bezig met de content voor de dag, wat inhoudt dat je de sprekers, host, en workshops mag regelen!

Op dit moment zijn we met zijn allen hard bezig het congres een groot succes te maken. Het zal plaatsvinden op 7 mei 2021 (save the date!!) en we hopen jullie daar te zien!