BP-weekend

Het afgelopen weekend zijn wij met een groot deel van de actieve leden afgereisd naar het kleurrijke Drenthe voor het actieve leden weekend, in de volksmond ook wel BP-weekend genoemd. Op vrijdag reisden we met de trein, bus én huifkar om op onze locatie te arriveren midden in de bossen van Ellertshaar. Van vrijdagavond tot en met zondagochtend zijn er talloze spelletjes gespeeld, biertjes gedronken en is er genoten van de natuurlijke omgeving. Op zaterdagavond is iedereen vermaakt met een fenomenale bonte avond, waarbij verschillende acts zijn opgevoerd. Zondag rond het middaguur zijn we weer met z’n allen in Groningen aangekomen. We kunnen terugzien op een ontzettend gezellig weekend met z’n allen!