Carrièredag

‘En wat kun je later dan worden met je studie sociologie?’ is een vaak gehoorde vraag voor een student sociologie en soms is antwoorden op deze vraag vrij lastig. De Carrièrecommissie organiseert daarom ieder jaar een carrièredag, waarbij alumni komen vertellen over hun loopbaan na de studie. Zo kwam er iemand vertellen over zijn werk bij de politie en was er een spreker die kwam vertellen over zijn werkzaamheden bij het RIVM. Daarnaast woonde elke student een workshop bij, zoals een workshop om een burn-out te voorkomen of eentje waarbij je leert wat je beste kwaliteiten zijn. De dag werd, na het bekendmaken van de winnaar van de scriptieprijs, afgesloten met een borrel, waarbij iedereen ook nog eens een professionele foto van zichzelf kon laten maken.