Huiskamercolleges

Bij een lezing komt men meestal op één locatie luisteren naar het verhaal van een spreker. De carrièrecommissie vond het echter leuk om eens een nieuw concept te proberen, geïnspireerd op de zogenoemde ‘tablerun’. Bij deze variatie op een normale lezing, ging men in groepjes van acht naar verschillende huizen om vervolgens in ieder huis naar een korte lezing te luisteren. Elke spreker sprak over een maatschappelijk relevant onderwerp, namelijk over seksualiteit, geloof, armoede en vluchtelingen. Daarnaast was er door de kleinschalige setting veel ruimte voor discussie. De avond werd afgesloten met een biertje in een café, waar iedereen de indrukken van de avond kon bespreken. Carrièrecommissie, bedankt!