Lasergamen

Gisteren hebben we met zijn allen gelasergamed in het Stadpark. De activiteit is bekostigd vanuit het Creativiteitenfonds en was een groot succes. Er zijn twee spellen gespeeld, namelijk ‘capture the flag’ en ‘last man standing’. Bij het eerste spel streden twee teams tegen elkaar om als eerste de verstopte vlag te veroveren en bij het tweede spel streden twee teams tegen elkaar met het doel om als team als laatste over te blijven in het spel. Vooral in het donker zorgde dit voor een paar zeer spannende potjes lasergame.

Ook een leuk idee voor een activiteit? Of misschien een idee voor de aanschaf van een product? Doe ook een aanvraag voor het Creativiteitenfonds! Meer informatie is te vinden op de website onder het kopje ‘de Vereniging’.